BALATONFÜREDI PATIKA - RÓLUNK

Aranycsillag Gyógyszertár Balatonfüred
Köszöntjük az Aranycsillag Gyógyszertár weboldalán! Ha Balatonfüreden patikát keres, a legmagasabb szintű szolgáltatással várják munkatársaink! Aranycsillag Gyógyszertár Balatonfüred

2018. októberétől egy teljesen új Aranycsillag Gyógyszertár várja a balatonfüredi betegeket, vásárlókat! A 71-es főút melletti patikánk belső tere megszépült, modernebb lett.

De nem csak a berendezés változott. Egy új kollektíva, hozzáértő és türelmes szakgyógyszerész és szakasszisztens kollégák fogadják a gyógyulni vágyókat, és segítenek a megfelelő, költséghatékony gyógyszerek, vagy gyógytermékek, étrend-kiegészítők kiválasztásában.

Kollégáinkkal áttekintheti a szedett gyógyszerek listáját – milyen gyógyszerből miért, mennyit, mikor és miként kell bevenni? Mindezeken túl felhívjuk a figyelmet az alkalmazott gyógyszerek és étrend-kiegészítők, ételek esetleges kedvezőtlen egymásra hatására is!

Füredi patikánk folyamatosan fejlődik – a raktárkészletet az igényeknek megfelelően bővítjük, a hiányzó termékeket lehetőség szerint aznap, de -a hiánycikkek kivételével- 24 órán belül biztosan beszerezzük.

Várjuk szeretettel a Zsigmond u 1. szám alatti Aranycsillag Gyógyszertárban!

Ha kérdése vagy észrevétele van, forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mailben is!