BALATONFÜREDI PATIKA - RÓLUNK

Aranycsillag Gyógyszertár Balatonfüred
Köszöntjük az Aranycsillag Gyógyszertár weboldalán! Ha Balatonfüreden patikát keres, a legmagasabb szintű szolgáltatással várják munkatársaink! Aranycsillag Gyógyszertár Balatonfüred

2018. októberétől egy teljesen új Aranycsillag Gyógyszertár várja a balatonfüredi betegeket, vásárlókat! A 71-es főút melletti patikánk belső tere megszépült, modernebb lett.

De nem csak a berendezés változott. Egy új kollektíva, hozzáértő és türelmes szakgyógyszerész és szakasszisztens kollégák fogadják a gyógyulni vágyókat, és segítenek a megfelelő, költséghatékony gyógyszerek, vagy gyógytermékek, étrend-kiegészítők kiválasztásában.

Kollégáinkkal áttekintheti a szedett gyógyszerek listáját – milyen gyógyszerből miért, mennyit, mikor és miként kell bevenni? Mindezeken túl felhívjuk a figyelmet az alkalmazott gyógyszerek és étrend-kiegészítők, ételek esetleges kedvezőtlen egymásra hatására is!

Füredi patikánk folyamatosan fejlődik – a raktárkészletet az igényeknek megfelelően bővítjük, a hiányzó termékeket lehetőség szerint aznap, de -a hiánycikkek kivételével- 24 órán belül biztosan beszerezzük.

Ráadásul gyógyszertárunk már gyógyászati segédeszközökkel is az Ön rendelkezésére áll! Vásárolhat készletről vagy előrendeléssel is biztosítani tudjuk azokat az egészségmegőrző vagy éppen rehabilitáló termékeket, amelyek komfortérzetét javíthatják!

Az otthoni diagnosztikai eszközök (pl vérnyomásmérő, vércukorszint mérő stb), ízületi rögzítők (pl boka-, térd-, csuklórögzítők stb), kompressziós gyógyharisnyák, lábápolási segédeszközök (pl talpbetétek, sarokemelők stb) és egyéb, GYSE termékek választékáról érdeklődjön patikánkban.

Várjuk szeretettel a Zsigmond u 1. szám alatti Aranycsillag Gyógyszertárban!

Ha kérdése vagy észrevétele van, forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mailben is!