BALATONFÜREDI PATIKA - AKCIÓK

Aranycsillag Gyógyszertár Balatonfüred

HÍREK, AKCIÓK

5% KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKRE*


ÉVINDÍTÓ AKCIÓ5% kedvezményt adunk 2019. február 28-ig minden NEAK/Társadalombiztosító által nem támogatott termékre.

Füredi patikánk termékválasztéka szélesebb lett: több mint 2000 készítmény közül tudnak választani vásárlóink, amelyek között megtalálhatóak a vitaminok és étrend kiegészítők, az ápolási és egészségmegőrzési célú készítmények, a márkás kozmetikumok és gyógyászati segédeszközök is.

Most érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen ezekre a fentebb felsorolt termékekre, vagyis a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) által nem támogatott cikkekre 5 % kedvezményt adunk, 2019. február 28-ig.

Nem kell Veszprémig utaznia, helyben is megtalálhatja az Ön által keresett gyógyászati segédeszközt! Amennyiben éppen nincs készleten, úgy szívesen megrendeljük Önnek!

Főbb termékkategóriák:


Otthoni diagnosztikai eszközök: vércukorszint mérő, koleszterinszint mérő, vérnyomásmérő, tesztcsíkok, mérlegek stb.

Ízületi ortézisek, rögzítők: bokarögzítő, térdrögzítő, csuklórögzítő, könyökrögzítő, váll- és kulcscsont rögzítő, hát- és gerincrögzítő, nyakmerevítő, haskötő stb.

Kompressziós gyógyharisnyák széles választéka.

Lábápolás segédeszközök: talpbetét, bütyökvédő, sarokemelő, kisujj védő, lábfej alátámasztó, harántemelő, lábujj szétválasztó stb.

Kompressziós pólyák, fáslik és kötszerek.

Otthonápolási eszközök: elsősorban botok és mankók.

Az akciós termékekről és gyógyászati segédeszközökről érdeklődjön személyesen patikánkban, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.